Yachtsnickeriet Larsson & Lorensson: Expertis i träbåtar sedan 2004

Grundat 2004 i natursköna Nacka, vid Skurusundets bredder, står Yachtsnickeriet Larsson & Lorensson AB som en bastion av traditionellt hantverk och innovation inom träbåtskonst. Med över 40 års samlad erfarenhet, är vi, Thomas Larsson och Jonas Lorensson, stolta över att erbjuda en oöverträffad expertis i träbåtens värld.

Jonas Lorensson
Jonas Lorensson

Thomas Larsson
Thomas Larsson

Calle Thorné
Calle Thorné

Våra tjänster

Tillsammans erbjuder vi tjänster som spänner från konsultationer, reparationer, och renoveringar till nybyggnationer och träbåtsbesiktningar. Vår filosofi är enkel: inget jobb är för stort eller för litet, och kvaliteten på råvarorna ska aldrig kompromissas. Vi tror på att bevara och förnya det rika arvet av träbåtar, och varje projekt tas an med samma passion och dedikation, vare sig det är en mindre reparation eller en totalrenovering.

Reparationer
Vårt team hanterar allt från småreparationer till omfattande renoveringsarbeten. Vi förstår att även om materialkostnaderna är en mindre del av den totala kostnaden, är det ingen anledning att kompromissa med kvaliteten. Vår expertis säkerställer att din båt återställs till sitt bästa skick.
Renovering
Vi ser renovering som en konst. Att restaurera en träbåt kräver inte bara skicklighet utan också en djup förståelse för materialets och konstruktionens integritet. Vi är specialiserade på både strukturella och kosmetiska renoveringar, med målet att behålla så mycket som möjligt av båtens ursprungliga karaktär.
Försäkringsskador
Vi har omfattande erfarenhet av att hantera försäkringsskador, inklusive allt från grundstötningar till skador från kappsegling. Vi arbetar tätt med både båtägare och försäkringsbolag för att säkerställa en effektiv och problemfri reparation.
Nybyggnation
Drömmer du om en skräddarsydd båt? Vårt team av hantverkare kan förverkliga din vision, från traditionella träkanoter till moderna segel- och motorbåtar. Vi använder både beprövade metoder och innovativa material för att skapa en båt som är unik för dig.
Besiktning & Värdering
Vi erbjuder professionella besiktningstjänster för att säkerställa din träbåts kondition och värde. Oavsett om det gäller en försäljning, ett köp eller en försäkringsprocess, står vårt expertteam redo att ge dig den information och de insikter du behöver.
Ring oss!
Tveka inte att ta kontakt med oss ifall du skulle ha några funderingar angående våra tjänster. Vi hjälper dig gärna.
Kontakta oss